Przepis i sposób przygotowania na: Szarlotka II
Kroki postępowania
![Krok 1 - Szarlotka II foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szarlotka-ii1-2.jpg)
![Krok 2 - Szarlotka II foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szarlotka-ii2-2.jpg)
![Krok 3 - Szarlotka II foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szarlotka-ii3-2.jpg)
![Krok 4 - Szarlotka II foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szarlotka-ii4-2.jpg)
![Krok 5 - Szarlotka II foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szarlotka-ii5-2.jpg)
![Krok 6 - Szarlotka II foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szarlotka-ii6-2.jpg)
![Krok 7 - Szarlotka II foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szarlotka-ii7-2.jpg)
mąka pszenna | 2 szklanki |
mąka krupczatka | 2 szklanki |
cukier | 1 szklanka |
jajko | 2 sztuki |
margaryna | 1 kostka |
śmietana 12% | 1/2 szklanki |
woda zimna | 1/4 szklanki |
proszek do pieczenia | 2,5 łyżeczki |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
jabłko kwaśne | 6-7 sztuk |
cukier | do smaku |
cynamon | 1 łyżeczka |
kasza manna | 2-3 łyżki |
cukier puder | do oprószenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: