Składniki:
mąka | 30 dag |
masło | 15 dag |
cukier | 10 dag |
żółtko jajek | |
gęsta śmietana | 3 łyżki |
cukier wanilinowy | |
masa | |
papierówki | 1 kg |
cukier | 15 dag |
słoiczek konfitur z czarnych porzeczek | |
cukier puder |
mąka | 30 dag |
masło | 15 dag |
cukier | 10 dag |
żółtko jajek | |
gęsta śmietana | 3 łyżki |
cukier wanilinowy | |
masa | |
papierówki | 1 kg |
cukier | 15 dag |
słoiczek konfitur z czarnych porzeczek | |
cukier puder |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: