Przepis i sposób przygotowania na: Szaszłyki drobiowo-pieczarkowe z grilla
Kroki postępowania
na patyczki do szaszłyków nabijać raz mięso raz pieczarkę.
grillować aż mięso nie będzie surowe(nie za długo aby nie było suche)
oliwa czosnkowa | 3 łyżki |
przyprawa gyros | 1 łyżeczka |
Pieprz biały mielony Prymat | 2 szczypty |
Czosnek suszony Prymat | 1/4 łyżeczki |
kurkuma | 1/4 łyżeczki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
ketchup ziołowy | 1 łyżka |
filet z kurczaka | 0.5 kg |
pieczarki | 0,3 kg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: