Przepis i sposób przygotowania na: Szaszłyki z halibuta i kolorowej papryki
Kroki postępowania
-W miseczce umieścić pesto ,wymieszać z oliwą i łyżką soku cytrynowego , włożyć kawałki ryby, obtoczyć w sosie i pozostawić w chłodnym miejscu 5 -10 min.
![Krok 1 - Szaszłyki z halibuta i kolorowej papryki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szaszlyki-z-halibuta-i-kolorowej-papryki2-2.jpg)
-Kawałki ryby nakładać na przemian z kolorową papryką na patyczki szaszłykowe.
-Delikatnie doprawić dowolną przyprawą smakową do dań /lub solą/, świeżo zmielonym pieprzem
![Krok 2 - Szaszłyki z halibuta i kolorowej papryki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szaszlyki-z-halibuta-i-kolorowej-papryki1-2.jpg)
![Krok 3 - Szaszłyki z halibuta i kolorowej papryki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szaszlyki-z-halibuta-i-kolorowej-papryki3-2.jpg)
http://www.doradcasmaku.pl/przepis/230275/salatka-z-kaszki-kuskus-z-papryka.html
![Krok 4 - Szaszłyki z halibuta i kolorowej papryki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szaszlyki-z-halibuta-i-kolorowej-papryki0-2.jpg)