Składniki:
szczupak | 2 kg |
sok z cytryny | 1 szt |
marchew | 250 g |
seler | 250 g |
por | 250 g |
pieczarki | 250 g |
kapusta czerwona | 250 g |
masło | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
bekon | 200 wędzony |
szczupak | 2 kg |
sok z cytryny | 1 szt |
marchew | 250 g |
seler | 250 g |
por | 250 g |
pieczarki | 250 g |
kapusta czerwona | 250 g |
masło | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
bekon | 200 wędzony |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: