Przepis i sposób przygotowania na: Szegediner, gulasz segedyński
Kroki postępowania
![Krok 1 - Szegediner, gulasz segedyński foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szegediner-gulasz-segedynski1-2.jpg)
![Krok 2 - Szegediner, gulasz segedyński foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szegediner-gulasz-segedynski2-2.jpg)
![Krok 3 - Szegediner, gulasz segedyński foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szegediner-gulasz-segedynski0-2.jpg)
wieprzowina | 1 kg |
cebula | 1 sztuka |
olej | 2 łyżki |
bulion | 2 szklanki |
Papryka wędzona słodka mielona Prymat | do smaku |
sól | do smaku |
czosnek | 1 ząbek |
śmietana kwaśna | 100 mk |
przecier paprykowy ekologiczny | 2 łyżeczki |
kapusta kiszona | 1 kg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: