Przepis i sposób przygotowania na: Szkockie jajeczka
Kroki postępowania
Jajka przepiórcze ugotować na twardo.
![Krok 1 - Szkockie jajeczka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szkockie-jajeczka1-2.jpg)
![Krok 2 - Szkockie jajeczka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szkockie-jajeczka2-2.jpg)
![Krok 3 - Szkockie jajeczka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szkockie-jajeczka3-2.jpg)
![Krok 4 - Szkockie jajeczka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szkockie-jajeczka4-2.jpg)
![Krok 5 - Szkockie jajeczka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szkockie-jajeczka5-2.jpg)
![Krok 6 - Szkockie jajeczka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szkockie-jajeczka6-2.jpg)
jajka przepiórcze | 1 opakowanie |
czosnek | 3 ząbki |
mięso mielone wieprzowe | 1/2 kg |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 10 dag |
musztarda | 1 łyżeczka |
sól i pieprz | do smaku |
mąka | do panierki |
olej do smażenia | |
jajko | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: