Składniki:
mięso mielone | 50 dag |
jajko | 1 |
cebula | 1 |
olej do smażenia | |
pieprz | |
sól | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
sos | |
chrzan | 1 korzeń |
bulion | 2 szklanki |
śmietana | 1/2 szklanki |
cytryna | 1/2 |
sól | |
pieprz | |
mąka pszenna | 1 łyżka |
masło | 2 łyżki |
mięso mielone | 50 dag |
jajko | 1 |
cebula | 1 |
olej do smażenia | |
pieprz | |
sól | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
sos | |
chrzan | 1 korzeń |
bulion | 2 szklanki |
śmietana | 1/2 szklanki |
cytryna | 1/2 |
sól | |
pieprz | |
mąka pszenna | 1 łyżka |
masło | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: