Składniki:
ugotowane szparagi | 1 kg |
jajko | 2 sztuki |
gorący wywar ze szparagów | 3/4 litra |
rosół | 1 szklanka |
sok z 1/2 cytryny | |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 8 łyżeczek |
majonez | |
wino białe wytrawne | 1 kieliszek |
ugotowane szparagi | 1 kg |
jajko | 2 sztuki |
gorący wywar ze szparagów | 3/4 litra |
rosół | 1 szklanka |
sok z 1/2 cytryny | |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 8 łyżeczek |
majonez | |
wino białe wytrawne | 1 kieliszek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: