Przepis i sposób przygotowania na: SZPARAGI ZAPIEKANE W SOSIE BESZAMELOWYM
Kroki postępowania
![Krok 1 - SZPARAGI ZAPIEKANE W SOSIE BESZAMELOWYM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szparagi-zapiekane-w-sosie-beszamelowym1-2.jpg)
![Krok 2 - SZPARAGI ZAPIEKANE W SOSIE BESZAMELOWYM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szparagi-zapiekane-w-sosie-beszamelowym2-2.jpg)
![Krok 3 - SZPARAGI ZAPIEKANE W SOSIE BESZAMELOWYM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szparagi-zapiekane-w-sosie-beszamelowym3-2.jpg)
![Krok 4 - SZPARAGI ZAPIEKANE W SOSIE BESZAMELOWYM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szparagi-zapiekane-w-sosie-beszamelowym4-2.jpg)
![Krok 5 - SZPARAGI ZAPIEKANE W SOSIE BESZAMELOWYM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szparagi-zapiekane-w-sosie-beszamelowym5-2.jpg)
![Krok 6 - SZPARAGI ZAPIEKANE W SOSIE BESZAMELOWYM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szparagi-zapiekane-w-sosie-beszamelowym6-2.jpg)
szparagi białe | 2 PĘCZKI |
ser żółty | 200 g |
mąka pszenna | 2 łyżki |
masło | 100 g |
szynka konserwowa | 100 g |
mleko 2% | 2 szklanki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: