Przepis i sposób przygotowania na: Szparagi.
Kroki postępowania
Odcinamy końcówkę szparaga - ok 2 cm.
![Krok 1 - Szparagi. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szparagi.1-2.jpg)
Zielone szparagi gotuje się odrobinę dłużej niż białe.
![Krok 2 - Szparagi. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szparagi.2-2.jpg)
Polewamy szparagi.
Smacznego ;)
![Krok 3 - Szparagi. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szparagi.3-2.jpg)
szparagi zielone | 1 pęczek |
masło | 30 gram |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 łyżka |
cytryna | do smaku |
sól | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: