Przepis i sposób przygotowania na: Szpinakowe cebularze
Kroki postępowania
![Krok 1 - Szpinakowe cebularze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szpinakowe-cebularze1-2.jpg)
![Krok 2 - Szpinakowe cebularze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szpinakowe-cebularze2-2.jpg)
![Krok 3 - Szpinakowe cebularze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szpinakowe-cebularze3-2.jpg)
![Krok 4 - Szpinakowe cebularze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szpinakowe-cebularze4-2.jpg)
![Krok 5 - Szpinakowe cebularze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szpinakowe-cebularze5-2.jpg)
![Krok 6 - Szpinakowe cebularze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szpinakowe-cebularze6-2.jpg)
![Krok 7 - Szpinakowe cebularze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szpinakowe-cebularze7-2.jpg)
mąka pszenna | 2 szkl |
mleko | 0,5 szkl |
woda ciepła | 100 ml |
cukier | 0,5 łyżeczki |
sól | 0,5 łyżeczki |
szpinak mrożony | 2 kulki |
oliwa | 2 łyżki |
pieczarki | 6-7 szt |
cebule | 2-3 szt |
olej | 2 łyżki |
ser żółty | 10 dag |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
Papryka ostra mielona Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: