Przepis i sposób przygotowania na: SZTUKA MIĘSA W SOSIE WŁASNYM
Kroki postępowania
![Krok 1 - SZTUKA MIĘSA W SOSIE WŁASNYM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sztuka-miesa-w-sosie-wlasnym1-2.jpg)
![Krok 2 - SZTUKA MIĘSA W SOSIE WŁASNYM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sztuka-miesa-w-sosie-wlasnym2-2.jpg)
![Krok 3 - SZTUKA MIĘSA W SOSIE WŁASNYM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sztuka-miesa-w-sosie-wlasnym3-2.jpg)
![Krok 4 - SZTUKA MIĘSA W SOSIE WŁASNYM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sztuka-miesa-w-sosie-wlasnym4-2.jpg)
karkówka | 60 dkg |
cebula biała | 2 szt |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
Majeranek suszony Prymat | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
czosnek | 5 ząbków |
olej rzepakowy | |
whisky | 50 g |
mąka pszenna | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: