Przepis i sposób przygotowania na: Szybka chińszczyzna z polskiej kuchni
Kroki postępowania
![Krok 1 - Szybka chińszczyzna z polskiej kuchni foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szybka-chinszczyzna-z-polskiej-kuchni1-2.jpg)
![Krok 2 - Szybka chińszczyzna z polskiej kuchni foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szybka-chinszczyzna-z-polskiej-kuchni2-2.jpg)
![Krok 3 - Szybka chińszczyzna z polskiej kuchni foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szybka-chinszczyzna-z-polskiej-kuchni3-2.jpg)
![Krok 4 - Szybka chińszczyzna z polskiej kuchni foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szybka-chinszczyzna-z-polskiej-kuchni4-2.jpg)
![Krok 5 - Szybka chińszczyzna z polskiej kuchni foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szybka-chinszczyzna-z-polskiej-kuchni5-2.jpg)
pierś z kurczaka | 250 g |
chińska mieszanka warzywna | 300 g |
ryż basmati | 100 g |
sok z pieczarek | 100 ml |
sos sojowy | do smaku |
Imbir mielony Prymat | do smaku |
sól | do smaku |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Papryka słodka mielona Prymat | do smaku |
Papryka ostra mielona Prymat | do smaku |
tłuszcz do smażenia | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: