Przepis i sposób przygotowania na: Szybkie chrupki z parmezanu.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Szybkie chrupki z parmezanu. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szybkie-chrupki-z-parmezanu.1-2.jpg)
![Krok 2 - Szybkie chrupki z parmezanu. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szybkie-chrupki-z-parmezanu.2-2.jpg)
![Krok 3 - Szybkie chrupki z parmezanu. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szybkie-chrupki-z-parmezanu.3-2.jpg)
![Krok 4 - Szybkie chrupki z parmezanu. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szybkie-chrupki-z-parmezanu.4-2.jpg)
Smażyć ,aż się roztopi i będzie „bąbelkowa”. Zdjąć z ognia.
![Krok 5 - Szybkie chrupki z parmezanu. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szybkie-chrupki-z-parmezanu.5-2.jpg)
I chrupiemy ze smakiem.
![Krok 6 - Szybkie chrupki z parmezanu. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szybkie-chrupki-z-parmezanu.6-2.jpg)
parmezan | 10 dag |
natka pietruszki | 1 łyżka |
szczypiorek | 1 łyżka |
Papryka słodka mielona Prymat | 0,25 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: