Przepis i sposób przygotowania na: Szybko a efektownie, czyli schab z truskawkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Szybko a efektownie, czyli schab z truskawkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szybko-a-efektownie-czyli-schab-z-truskawkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Szybko a efektownie, czyli schab z truskawkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szybko-a-efektownie-czyli-schab-z-truskawkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Szybko a efektownie, czyli schab z truskawkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szybko-a-efektownie-czyli-schab-z-truskawkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Szybko a efektownie, czyli schab z truskawkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szybko-a-efektownie-czyli-schab-z-truskawkami4-2.jpg)
SMACZNEGO!
![Krok 5 - Szybko a efektownie, czyli schab z truskawkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szybko-a-efektownie-czyli-schab-z-truskawkami5-2.jpg)
schab bez kości | 8 plastrów |
oliwa | 2-3 łyżki |
truskawki świeże | 200 g |
cukier puder | 1 łyżka |
ocet balsamiczny | 3-4 łyżki |
sól | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: