Przepis i sposób przygotowania na: szybkowar-fasolka Jasiek na goloneczkach przednich...
Kroki postępowania
![Krok 1 - szybkowar-fasolka Jasiek na goloneczkach przednich... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szybkowar-fasolka-jasiek-na-goloneczkach-przednich...1-2.jpg)
![Krok 2 - szybkowar-fasolka Jasiek na goloneczkach przednich... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szybkowar-fasolka-jasiek-na-goloneczkach-przednich...2-2.jpg)
![Krok 3 - szybkowar-fasolka Jasiek na goloneczkach przednich... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szybkowar-fasolka-jasiek-na-goloneczkach-przednich...3-2.jpg)
fasola Jaś | 500 dag |
kiełbasa śląska | 3 sztuki |
smalec | 1 łyżeczka |
cebula | 1 sztuka |
ząbki czosnku | 4 sztuki |
przecier pomidorowy | 150 ml |
cukier | 2 łyżki |
majeranek | 1 łyżka |
Kucharek przyprawa do potraw | 1,5 łyżki |
ocet jabłkowy | 3 łyżki |
Pieprz czarny mielony Prymat | - do smaku |
golonki | 2 sztuki/przednie |
woda | 5 szklanek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: