Przepis i sposób przygotowania na: Szynka cielęca
Kroki postępowania
![Krok 1 - Szynka cielęca foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szynka-cieleca1-2.jpg)
![Krok 2 - Szynka cielęca foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szynka-cieleca2-2.jpg)
![Krok 3 - Szynka cielęca foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szynka-cieleca3-2.jpg)
![Krok 4 - Szynka cielęca foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szynka-cieleca4-2.jpg)
![Krok 5 - Szynka cielęca foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szynka-cieleca5-2.jpg)
![Krok 6 - Szynka cielęca foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szynka-cieleca6-2.jpg)
cielęcina bez kości | 1 kg |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | 1,5 łyżki |
woda | 1,5-2 litrów |
przyprawa uniwersalna Kucharek | 1,5 łyżki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżka |
Majeranek suszony Prymat | 1,5 łyżki |
ziele angielskie | 3 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | 4-6 ziarenek |
ząbek czosnku | 1 szt |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | 1,5 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: