Przepis i sposób przygotowania na: Szynka peklowana
Kroki postępowania
![Krok 1 - Szynka peklowana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szynka-peklowana2-2.jpg)
![Krok 2 - Szynka peklowana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szynka-peklowana1-2.jpg)
![Krok 3 - Szynka peklowana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szynka-peklowana0-2.jpg)
szynka | 1-1.5 kg |
woda | |
Liść laurowy suszony Prymat | 5 szt |
ziele angielskie | 10 ziarenek |
pieprz | 20 ziarenek |
czosnek | 5 ząbków |
włoszczyzna | |
Owoc jałowca cały Prymat | kilka szt. |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | 3/4 opak |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: