Przepis i sposób przygotowania na: SZYNKA SUSZONA
Kroki postępowania
![Krok 1 - SZYNKA SUSZONA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szynka-suszona1-2.jpg)
![Krok 2 - SZYNKA SUSZONA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szynka-suszona2-2.jpg)
![Krok 3 - SZYNKA SUSZONA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szynka-suszona3-2.jpg)
![Krok 4 - SZYNKA SUSZONA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szynka-suszona4-2.jpg)
![Krok 5 - SZYNKA SUSZONA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szynka-suszona5-2.jpg)
![Krok 6 - SZYNKA SUSZONA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szynka-suszona6-2.jpg)
Taka szynkę można sobie równie dobrze zaparzyć.
![Krok 7 - SZYNKA SUSZONA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szynka-suszona7-2.jpg)
schab bez kości | 1 kg |
cukier | 1 łyżka |
sól | 1 łyżka |
pieprz czarny | 1 łyżeczka |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | 1 łyżeczka |
majeranek | 1 łyżka |
kolendra | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: