Przepis i sposób przygotowania na: tagliatelle ze szpinakiem i cieciorką
Kroki postępowania
![Krok 1 - tagliatelle ze szpinakiem i cieciorką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tagliatelle-ze-szpinakiem-i-cieciorka1-2.jpg)
![Krok 2 - tagliatelle ze szpinakiem i cieciorką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tagliatelle-ze-szpinakiem-i-cieciorka3-2.jpg)
![Krok 3 - tagliatelle ze szpinakiem i cieciorką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tagliatelle-ze-szpinakiem-i-cieciorka2-2.jpg)
![Krok 4 - tagliatelle ze szpinakiem i cieciorką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tagliatelle-ze-szpinakiem-i-cieciorka4-2.jpg)
![Krok 5 - tagliatelle ze szpinakiem i cieciorką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tagliatelle-ze-szpinakiem-i-cieciorka5-2.jpg)
![Krok 6 - tagliatelle ze szpinakiem i cieciorką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tagliatelle-ze-szpinakiem-i-cieciorka6-2.jpg)
makaron tagliatelle | |
szpinak mrożony | 300g |
śmietana 18 proc | 4-5 łyżek |
cieciorka konserwowa | szklanka |
czosnek | 2-3 ząbki |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
olej | 2-3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: