Składniki:
pierś z kaczki | 1 kg |
masło klarowane | 1 łyżka (ghee) |
cebula | 1 szt (duża) |
ząbki czosnku | 2 szt |
imbir | 1 cm |
kurkuma | 1 łyżeczka |
Cynamon mielony Prymat | 1 łyżeczka |
miód | 3 łyżki |
woda | 300 ml |
figi | 4 szt (świeże) |
pierś z kaczki | 1 kg |
masło klarowane | 1 łyżka (ghee) |
cebula | 1 szt (duża) |
ząbki czosnku | 2 szt |
imbir | 1 cm |
kurkuma | 1 łyżeczka |
Cynamon mielony Prymat | 1 łyżeczka |
miód | 3 łyżki |
woda | 300 ml |
figi | 4 szt (świeże) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: