Składniki:
kalarepka młoda | 2 sztuki |
masło | 20 dag |
mleko | 0,5 szklanki |
purée ziemniaczane | |
sól kminek suszony koper | |
raki wstępnie przygotowane | 4 sztuki |
groszek | 25 młody |
kalafior | 50 dkg |
szparagi | 50 dkg |
marchew | 50 dkg |
kalarepka młoda | 2 sztuki |
masło | 20 dag |
mleko | 0,5 szklanki |
purée ziemniaczane | |
sól kminek suszony koper | |
raki wstępnie przygotowane | 4 sztuki |
groszek | 25 młody |
kalafior | 50 dkg |
szparagi | 50 dkg |
marchew | 50 dkg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: