Przepis i sposób przygotowania na: Tapenada śledziowa z koreczkami giżyckimi
Kroki postępowania
![Krok 1 - Tapenada śledziowa z koreczkami giżyckimi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tapenada-sledziowa-z-koreczkami-gizyckimi1-2.jpg)
![Krok 2 - Tapenada śledziowa z koreczkami giżyckimi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tapenada-sledziowa-z-koreczkami-gizyckimi2-2.jpg)
![Krok 3 - Tapenada śledziowa z koreczkami giżyckimi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tapenada-sledziowa-z-koreczkami-gizyckimi3-2.jpg)
![Krok 4 - Tapenada śledziowa z koreczkami giżyckimi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tapenada-sledziowa-z-koreczkami-gizyckimi4-2.jpg)
![Krok 5 - Tapenada śledziowa z koreczkami giżyckimi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tapenada-sledziowa-z-koreczkami-gizyckimi5-2.jpg)
śledzie w oleju | po giżycku 200 g |
oliwki czarne | suszone garść |
cebulka marynowana | do smaku |
sos chili | do smaku |
czosnek | 1 ząbek |
olej z suszonych pomidorów | 1 łyżka |
kapary | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: