Przepis i sposób przygotowania na: Tarta
Kroki postępowania
![Krok 1 - Tarta foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta1-2.jpg)
![Krok 2 - Tarta foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta2-2.jpg)
![Krok 3 - Tarta foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta3-2.jpg)
![Krok 4 - Tarta foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta4-2.jpg)
![Krok 5 - Tarta foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta5-2.jpg)
![Krok 6 - Tarta foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta6-2.jpg)
![Krok 7 - Tarta foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta7-2.jpg)
mąka | 20 dag |
margaryna | 10 dag |
sól | 1 szczypta |
woda | 2/3 szkl |
filet z kurczaka | 2 szt |
pieczarki | 30 dag |
cebula | 1 szt |
jajko | 3 szt |
śmietana | 3 łyżki |
ser żółty | 20 dag |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
pieprz | |
sól do smaku | |
olej |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: