Przepis i sposób przygotowania na: Tarta grzybowo-porowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Tarta grzybowo-porowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-grzybowo-porowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Tarta grzybowo-porowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-grzybowo-porowa2-2.jpg)
![Krok 3 - Tarta grzybowo-porowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-grzybowo-porowa3-2.jpg)
![Krok 4 - Tarta grzybowo-porowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-grzybowo-porowa4-2.jpg)
![Krok 5 - Tarta grzybowo-porowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-grzybowo-porowa5-2.jpg)
![Krok 6 - Tarta grzybowo-porowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-grzybowo-porowa6-2.jpg)
mąka pszenna | |
jajko | |
sól | |
masło | |
mleko |
grzyby leśne | 6 sztuk |
śmietanka | 100 ml |
jajko | 2 sztuki |
cebula | sztuka |
por | sztuka |
czosnek | 2 ząbki |
masło | |
pietruszka zielona | 2 łyżki |
szczypiorek | łyżka |
tymianek | |
sól | |
pieprz | |
ser żółty | 50 gram |
olej |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: