Przepis i sposób przygotowania na: tarta jajeczna z boczkiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - tarta jajeczna z boczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-jajeczna-z-boczkiem1-2.jpg)
![Krok 2 - tarta jajeczna z boczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-jajeczna-z-boczkiem2-2.jpg)
![Krok 3 - tarta jajeczna z boczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-jajeczna-z-boczkiem4-2.jpg)
![Krok 4 - tarta jajeczna z boczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-jajeczna-z-boczkiem3-2.jpg)
mąka | 300 g |
jajko | 1 szt |
żółtko jajek | 2 sztuki |
masło | 150 g |
woda zimna | 2 łyżki |
sól | 1 szczypta |
jajko | 8 sztuk |
boczek wędzony | 150 g |
cebula | 1 szt |
zielona cebulka | 1 pęczek |
pomidor | 1 sztuka |
mozzarella | 125 g |
czosnek | 1 ząbek |
sól do smaku | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: