Przepis i sposób przygotowania na: Tarta miodowa
Kroki postępowania
Na cieście rozsmarować powidła.
![Krok 1 - Tarta miodowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-miodowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Tarta miodowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-miodowa2-2.jpg)
![Krok 3 - Tarta miodowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-miodowa3-2.jpg)
mąka pszenna | 150 g |
margaryna | 70 g |
jajko | |
cukier puder | 2 łyżki |
miód | 2 łyżki |
Soda oczyszczona Prymat | 1/2 łyżeczki |
mleko | 2 szklanki |
jajko | 2 szt |
mąka pszenna | 2 łyżki |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
cukier kryształ | 2 łyżki |
cukier waniliowy | 2 op |
masło | 100 g |
orzechy włoskie | 100 g |
margaryna | 2 łyżki |
miód | 2 łyżki |
powidła śliwkowe | 1/2 słoika |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: