Przepis i sposób przygotowania na: Tarta z budyniem i owocami lata
Kroki postępowania
Na wystudzony spód tarty wysmarować budyń. Na budyniu ułożyć owoce.
mąka | 250 gram |
masło zimne | 125 gram |
jajko | 1 sztuka |
cukier puder | 125 gram |
sól | 1 szczypta |
kakao | 2 łyżka |
budyń śmietankowy | 2 opakowanie |
mleko | 700 mililitr |
cukier | 4 łyżka |
czereśnie | 150 gram |
maliny świeże | 100 gram |
porzeczki | 100 gram |
truskawki | 10 sztuka |
woda zimna | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: