Przepis i sposób przygotowania na: TARTA Z RICOTTĄ, CUKINIĄ, BAKŁAŻANEM I SZPARAGAMI
- pyszna tarta na kruchym spodzie
- krem na bazie serka ricotta
- wypełniona po brzegi warzywami
Kto z nas nie kocha tart? Przede wszystkim doceniamy je za szybkość i łatwość przygotowania. ta tarta z ricottą, cukinią, bakłażanem i szparagami doskonale smakuje zarówno na zimno jak i na ciepło. Jeśli zostanie Wam kawałek, śmiało możecie włożyć go do lodówki i zjeść kolejnego dnia!
Kroki postępowania
![Krok 1 - TARTA Z RICOTTĄ, CUKINIĄ, BAKŁAŻANEM I SZPARAGAMI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-z-ricotta-baklazanem-szparagami-i-cukinia1-2.jpg)
![Krok 2 - TARTA Z RICOTTĄ, CUKINIĄ, BAKŁAŻANEM I SZPARAGAMI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-z-ricotta-baklazanem-szparagami-i-cukinia2-2.jpg)
![Krok 3 - TARTA Z RICOTTĄ, CUKINIĄ, BAKŁAŻANEM I SZPARAGAMI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-z-ricotta-baklazanem-szparagami-i-cukinia3-2.jpg)
![Krok 4 - TARTA Z RICOTTĄ, CUKINIĄ, BAKŁAŻANEM I SZPARAGAMI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-z-ricotta-baklazanem-szparagami-i-cukinia4-2.jpg)
![Krok 5 - TARTA Z RICOTTĄ, CUKINIĄ, BAKŁAŻANEM I SZPARAGAMI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-z-ricotta-baklazanem-szparagami-i-cukinia5-2.jpg)