Przepis i sposób przygotowania na: Tarta z dyni w cieście francuskim
Kroki postępowania
Dynię obrać, pokroić i zetrzeć lub zmiksować.
![Krok 1 - Tarta z dyni w cieście francuskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-z-dyni-w-ciescie-francuskim1-2.jpg)
![Krok 2 - Tarta z dyni w cieście francuskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-z-dyni-w-ciescie-francuskim2-2.jpg)
![Krok 3 - Tarta z dyni w cieście francuskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-z-dyni-w-ciescie-francuskim3-2.jpg)
![Krok 4 - Tarta z dyni w cieście francuskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-z-dyni-w-ciescie-francuskim4-2.jpg)
![Krok 5 - Tarta z dyni w cieście francuskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-z-dyni-w-ciescie-francuskim5-2.jpg)
![Krok 6 - Tarta z dyni w cieście francuskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-z-dyni-w-ciescie-francuskim6-2.jpg)
dynia | 1/2 kg |
mleko | 600 ml |
cukier | 10 dag |
Cynamon mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
jajko | 3 szt |
masło | 3 łyżki |
ciasto francuskie | 1 opakowanie/375 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: