Przepis i sposób przygotowania na: tarta z malinami i budyniem
Kroki postępowania
W misce lub rondelku umieszczam posiekane masło.
![Krok 1 - tarta z malinami i budyniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-z-malinami-i-budyniem12-2.jpg)
![Krok 2 - tarta z malinami i budyniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-z-malinami-i-budyniem11-2.jpg)
![Krok 3 - tarta z malinami i budyniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-z-malinami-i-budyniem10-2.jpg)
Schłodzonym ciastem z zamrażalnika wylepiam formę do tarty.
![Krok 4 - tarta z malinami i budyniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-z-malinami-i-budyniem9-2.jpg)
![Krok 5 - tarta z malinami i budyniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-z-malinami-i-budyniem8-2.jpg)
![Krok 6 - tarta z malinami i budyniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-z-malinami-i-budyniem7-2.jpg)
Smacznego!
![Krok 7 - tarta z malinami i budyniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-z-malinami-i-budyniem6-2.jpg)
mąka | 150 g |
cukier puder | 25 g |
masło | 125 g |
budyń waniliowy | 1 szt |
mleko | 500 ml |
cukier brązowy | 2 łyzki |
cukier waniliowy | 1 szt |
maliny świeże | 200 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: