Przepis i sposób przygotowania na: Tarta z malinami i jeżynami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Tarta z malinami i jeżynami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-z-malinami-i-jezynami14-2.jpg)
![Krok 2 - Tarta z malinami i jeżynami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-z-malinami-i-jezynami15-2.jpg)
![Krok 3 - Tarta z malinami i jeżynami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-z-malinami-i-jezynami16-2.jpg)
![Krok 4 - Tarta z malinami i jeżynami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-z-malinami-i-jezynami13-2.jpg)
kruche ciasto | |
margaryna | 100 gr |
mąka krupczatka | 250 gr |
cukier | 60 gr |
żółtko jajek | 1 szt |
sól | szczypta |
Masa budyniowa: | |
kremówka | 250 ml |
margaryna | 50 gr |
cukier | 0,5 szkl |
żółtko jajek | 3 szt |
budyń waniliowy | 2 szt |
esencja waniliowa | 1 łyżeczka |
maliny świeże | 250 gr |
jeżyny | 50 gr |
woda zimna | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: