Przepis i sposób przygotowania na: TARTA Z MIĘSEM MIELONYM
Kroki postępowania
![Krok 1 - TARTA Z MIĘSEM MIELONYM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-z-miesem-mielonym4-2.jpg)
![Krok 2 - TARTA Z MIĘSEM MIELONYM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-z-miesem-mielonym5-2.jpg)
![Krok 3 - TARTA Z MIĘSEM MIELONYM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-z-miesem-mielonym3-2.jpg)
Ciasto: | |
mąka | 1 szk |
masło | 100 g |
sól szczypta | |
Farsz: | |
mięso mielone | 400 g |
papryka | 1 szt |
czebula | 1-2 szt |
przecier pomidorowy | 1 łyżka |
czosnek | 2 ząbki |
pomidorki koktajlowe | 8-10 szt |
Kucharek przyprawa uniwersalna | |
sól | |
pieprz | |
ser zółtywedług uznania | |
oliwki zielone | 10 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: