Przepis i sposób przygotowania na: Tarta z mięsem mielonym na spodzie z ciasta francuskiego
Kroki postępowania
![Krok 1 - Tarta z mięsem mielonym na spodzie z ciasta francuskiego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-z-miesem-mielonym-na-spodzie-z-ciasta-francuskiego1-2.jpg)
![Krok 2 - Tarta z mięsem mielonym na spodzie z ciasta francuskiego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-z-miesem-mielonym-na-spodzie-z-ciasta-francuskiego2-2.jpg)
![Krok 3 - Tarta z mięsem mielonym na spodzie z ciasta francuskiego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-z-miesem-mielonym-na-spodzie-z-ciasta-francuskiego3-2.jpg)
![Krok 4 - Tarta z mięsem mielonym na spodzie z ciasta francuskiego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-z-miesem-mielonym-na-spodzie-z-ciasta-francuskiego4-2.jpg)
![Krok 5 - Tarta z mięsem mielonym na spodzie z ciasta francuskiego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-z-miesem-mielonym-na-spodzie-z-ciasta-francuskiego5-2.jpg)
![Krok 6 - Tarta z mięsem mielonym na spodzie z ciasta francuskiego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-z-miesem-mielonym-na-spodzie-z-ciasta-francuskiego6-2.jpg)
![Krok 7 - Tarta z mięsem mielonym na spodzie z ciasta francuskiego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-z-miesem-mielonym-na-spodzie-z-ciasta-francuskiego7-2.jpg)
![Krok 8 - Tarta z mięsem mielonym na spodzie z ciasta francuskiego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-z-miesem-mielonym-na-spodzie-z-ciasta-francuskiego8-2.jpg)
![Krok 9 - Tarta z mięsem mielonym na spodzie z ciasta francuskiego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-z-miesem-mielonym-na-spodzie-z-ciasta-francuskiego9-2.jpg)
![Krok 10 - Tarta z mięsem mielonym na spodzie z ciasta francuskiego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarta-z-miesem-mielonym-na-spodzie-z-ciasta-francuskiego10-2.jpg)
mięso mielone wieprzowe | 400 gram |
cebula | 1 sztuka |
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat | 0.5 opakowania |
pieczarki | 250 gram |
czosnek | 2 ząbki |
jogurt naturalny | 1 szklanka |
jajko | 1 sztuka |
Czosnek suszony Prymat | 1 szczypta |
ser żółty | 2 plastry |
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: