Przepis i sposób przygotowania na: Tarte leczo
Kroki postępowania
![Krok 1 - Tarte leczo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarte-leczo1-2.jpg)
![Krok 2 - Tarte leczo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarte-leczo2-2.jpg)
![Krok 3 - Tarte leczo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarte-leczo3-2.jpg)
Boczek kroimy w kostkę, a kiełbasę w plasterki ( lub kostkę).
![Krok 4 - Tarte leczo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarte-leczo4-2.jpg)
![Krok 5 - Tarte leczo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarte-leczo5-2.jpg)
Zagotowujemy i podajemy.
![Krok 6 - Tarte leczo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tarte-leczo6-2.jpg)
cukinia | 2 młode sztuki |
pomidory | 5-6 sztuk |
cebula | 1 sztuka |
papryka czerwona | 1 sztuka |
papryczka chili | 1 sztuka |
boczek wędzony | 100 gram |
kiełbasa | 1 pęto |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól do smaku | |
Bazylia suszona Prymat | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
olej do smażenia | |
śmietana | 1-2 łyżki |
natka pietruszki | 1 pęczek mały |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: