Składniki:
polędwica wołowa | 50 dag |
cebula biała | 1 średnia |
ogórek konserwowy | 4 średnie |
kapary całe Smak | 2 łyżka |
sól | |
pieprz | |
żółtko jajek | 4 szt |
woda | 80-100 ml |
podgrzybki | 10 marynowane |
polędwica wołowa | 50 dag |
cebula biała | 1 średnia |
ogórek konserwowy | 4 średnie |
kapary całe Smak | 2 łyżka |
sól | |
pieprz | |
żółtko jajek | 4 szt |
woda | 80-100 ml |
podgrzybki | 10 marynowane |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: