Przepis i sposób przygotowania na: Tilapia z bazyliową kruszonką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Tilapia z bazyliową kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tilapia-z-bazyliowa-kruszonka1-2.jpg)
![Krok 2 - Tilapia z bazyliową kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tilapia-z-bazyliowa-kruszonka2-2.jpg)
![Krok 3 - Tilapia z bazyliową kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tilapia-z-bazyliowa-kruszonka3-2.jpg)
![Krok 4 - Tilapia z bazyliową kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tilapia-z-bazyliowa-kruszonka4-2.jpg)
![Krok 5 - Tilapia z bazyliową kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tilapia-z-bazyliowa-kruszonka5-2.jpg)
filet z tilapii | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
oliwa | 4 łyżki |
bazylia świeża | 3 łyżki |
ser żółty | |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
przyprawa do potraw Kucharek | |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | |
cytryna | |
masło |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: