Przepis i sposób przygotowania na: torcik mocno cytrynowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - torcik mocno cytrynowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/torcik-mocno-cytrynowy1-2.jpg)
![Krok 2 - torcik mocno cytrynowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/torcik-mocno-cytrynowy2-2.jpg)
![Krok 3 - torcik mocno cytrynowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/torcik-mocno-cytrynowy3-2.jpg)
![Krok 4 - torcik mocno cytrynowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/torcik-mocno-cytrynowy4-2.jpg)
![Krok 5 - torcik mocno cytrynowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/torcik-mocno-cytrynowy5-2.jpg)
![Krok 6 - torcik mocno cytrynowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/torcik-mocno-cytrynowy6-2.jpg)
![Krok 7 - torcik mocno cytrynowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/torcik-mocno-cytrynowy7-2.jpg)
![Krok 8 - torcik mocno cytrynowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/torcik-mocno-cytrynowy8-2.jpg)
białko | 4 |
żółtko jajek | 4 |
cukier puder | 150g |
kakao | 45g |
sok z cytryny | 1/2 szklanki |
cukier | 1 szklanka |
żółtko jajek | 4 |
masło | 120g |
śmietana kremowa 30% | 1 szklanka |
skórka z cytryny | 1 łyżeczka |
bezy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: