Przepis i sposób przygotowania na: Torcik z masą ajerkoniakową, galaretką i owocami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Torcik z masą ajerkoniakową, galaretką i owocami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/torcik-z-masa-ajerkoniakowa-galaretka-i-owocami1-2.jpg)
![Krok 2 - Torcik z masą ajerkoniakową, galaretką i owocami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/torcik-z-masa-ajerkoniakowa-galaretka-i-owocami2-2.jpg)
![Krok 3 - Torcik z masą ajerkoniakową, galaretką i owocami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/torcik-z-masa-ajerkoniakowa-galaretka-i-owocami3-2.jpg)
![Krok 4 - Torcik z masą ajerkoniakową, galaretką i owocami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/torcik-z-masa-ajerkoniakowa-galaretka-i-owocami4-2.jpg)
jajko | 3 szt |
cukier | 1/2 szkl |
olej | 4 łyżki |
mąka | 2/3 szkl |
kakao | 1,5 łyżki |
ocet | 1/2 łyżki |
proszek do pieczenia | 1/2 łyżki |
mleko | 250 ml |
budyń waniliowy | 1 op |
cukier waniliowy | 1 op |
ajerkoniak | 100 ml |
masło | 1 kostka |
winogrona zielone | 1 kiść |
brzoskwinie | 1 duża sztuka |
galaretka agrestowa | 2 op |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: