Przepis i sposób przygotowania na: TORCIK Z TRUSKAWKAMI, MALINAMI I GALARETKĄ
Kroki postępowania
![Krok 1 - TORCIK Z TRUSKAWKAMI, MALINAMI I GALARETKĄ foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/torcik-z-truskawkami-malinami-i-galaretka1-2.jpg)
![Krok 2 - TORCIK Z TRUSKAWKAMI, MALINAMI I GALARETKĄ foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/torcik-z-truskawkami-malinami-i-galaretka2-2.jpg)
Wyrośnięte żółtka dodajemy stopniowo do piany z białek i ubijamy mikserem. Do masy dodajemy przesianą mąkę i mieszamy drewnianą łyżką. Nie miksujemy.
![Krok 3 - TORCIK Z TRUSKAWKAMI, MALINAMI I GALARETKĄ foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/torcik-z-truskawkami-malinami-i-galaretka3-2.jpg)
![Krok 4 - TORCIK Z TRUSKAWKAMI, MALINAMI I GALARETKĄ foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/torcik-z-truskawkami-malinami-i-galaretka4-2.jpg)
![Krok 5 - TORCIK Z TRUSKAWKAMI, MALINAMI I GALARETKĄ foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/torcik-z-truskawkami-malinami-i-galaretka5-2.jpg)
Biszkopt przekładamy kremem. Na górną część tortu wykładamy krem, a następnie owoce. Przekładamy do tortownicy i zalewamy gęstniejąca galaretką. Gdy galaretka zgęstnieje całkowicie, tort wyciągamy z tortownicy i dekorujemy resztą kremu.
![Krok 6 - TORCIK Z TRUSKAWKAMI, MALINAMI I GALARETKĄ foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/torcik-z-truskawkami-malinami-i-galaretka6-2.jpg)