Przepis i sposób przygotowania na: Tort bezowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Tort bezowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-bezowy1-2.jpg)
![Krok 2 - Tort bezowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-bezowy2-2.jpg)
![Krok 3 - Tort bezowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-bezowy3-2.jpg)
![Krok 4 - Tort bezowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-bezowy4-2.jpg)
![Krok 5 - Tort bezowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-bezowy5-2.jpg)
![Krok 6 - Tort bezowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-bezowy6-2.jpg)
białko | 6 sztuk |
sól | 1/8 łyżeczki |
cukier | 1,5 szklanki |
sok z cytryny | 1 łyżka |
serek mascarpone | 250 gram |
biała czekolada | 200 gram |
śmietana 30% | 250 ml |
truskawki świeże | |
maliny świeże |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: