.Biszkopt jasny: Białka oddzielic od żoltek. Bialka ubic na sztywno , dodac cukry , żoltka , make olej i wymieszac. Wylac na blache i piec 25 minut w temp. 180 s c. 2. Biszkopt ciemny: Bialka oddzielic od żoltek.Bialka ubic na sztywno, dodac , cukier, żoltka, make kakao, olej i wymieszac. Wylac na blache i piec 25 minut w temp 180 s C. 3. Masa: Budynie ugotowac wg instrukcji, wystudzic . Miękką margaryne zmiksowac z budyniami. Mase podzielic na 3 części . Do pierwszej dodac dżem brzoskwiniowy , zmiksowac. Do drugiej masy dodac kawe rozpuszczalna , zmiksowac. Do trzecieć masy dodac dzem truskawkowy, i takze zmiksowac. 4. Biszkopty przekroic na pol . Ciemna polowe biszkoptu nasaczyc i rozlozyc mase brzoskwiniowa, przykryć jasna polowa biszkoptu, nasaczyć , rozsmarowac mase kawowa i przykryc ciemnym biszkoptem.Nastepnie nasaczyc , rozsmarowac mase truskawkowa, przykryc jasnym biszkoptem, Udekorowac. Ja rozlozylam jagody i zalalam galaretka truskawkowa. Odstawic do lodowki.Smacznego