Przepis i sposób przygotowania na: TORT CYTRYNOWO -ŚMIETANOWY
Kroki postępowania
![Krok 1 - TORT CYTRYNOWO -ŚMIETANOWY foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-cytrynowo-smietanowy1-2.jpg)
![Krok 2 - TORT CYTRYNOWO -ŚMIETANOWY foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-cytrynowo-smietanowy2-2.jpg)
![Krok 3 - TORT CYTRYNOWO -ŚMIETANOWY foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-cytrynowo-smietanowy0-2.jpg)
jajko | 8 szt |
cukier | 1 szkl |
mąka | 8 łyżek |
kisiel cytrynowy | 2 szt |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
śmietana 30% | 1 litr |
cukier puder | 1/2 szkl |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: