Przepis i sposób przygotowania na: Tort kokosowy z kremem najeżonym bakaliami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Tort kokosowy z kremem najeżonym bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-kokosowy-z-kremem-najezonym-bakaliami3-2.jpg)
![Krok 2 - Tort kokosowy z kremem najeżonym bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-kokosowy-z-kremem-najezonym-bakaliami2-2.jpg)
![Krok 3 - Tort kokosowy z kremem najeżonym bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-kokosowy-z-kremem-najezonym-bakaliami1-2.jpg)
![Krok 4 - Tort kokosowy z kremem najeżonym bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-kokosowy-z-kremem-najezonym-bakaliami0-2.jpg)
Krem: | |
margaryna | 1 kost |
sok z moreli | 300 ml |
budyń śmietankowy | 1 szt |
cukier | 2 łyżki |
migdały płatki | 50 gr |
czekolada mleczna | 50 gr |
połówki moreli z puszki | 8 szt |
Spód kokosowy | |
kokos | 20 dkg |
cukier | 20 dkg |
białko | 4 szt |
bita śmietana | |
kremówka | 400 ml |
cukier puder | 2 łyżki |
migdały płatki | 50 gr dekoracja |
połówki moreli | 3 szt dekoracja |
Żelatyna wieprzowa Prymat | |
żurawina |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: