Składniki:
mak | 1 szklanka |
migdały z skórką | 120 g |
cukier | 250 g |
żółtko jajek | 12 |
białko | 6 |
cynamon | 1/4 łyżeczki |
Goździki całe Prymat | 1/4 łyżeczki |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1/4 łyżeczki |
skórka z pomarańczy | 1/4 łyżeczki |
mak | 1 szklanka |
migdały z skórką | 120 g |
cukier | 250 g |
żółtko jajek | 12 |
białko | 6 |
cynamon | 1/4 łyżeczki |
Goździki całe Prymat | 1/4 łyżeczki |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1/4 łyżeczki |
skórka z pomarańczy | 1/4 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: