Przepis i sposób przygotowania na: Tort malinowo śmietanowy
Kroki postępowania
Ciasto wystudzić. Przekroić na trzy krążki.
jajko | 5 szt |
cukier | 1 szkl |
mąka | 2 szkl |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżeczki |
cukier waniliowy | 16 g |
dżem malinowy | 1 słoik |
galaretka czerwona | 1 opakowanie |
śmietana kremówka | 0,5 litra |
fix do śmietany | 2 szt |
cukier puder | do smaku |
sok z cytryny | 0,5 szt |
woda | 0,5 szkl |
cukier | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: