Składniki:
suchary | 20 dag |
cukier | 3 lyzki |
masło | 8 dag |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 4 lyzki |
kompot morelowy | 1 szt |
marmolada jablkowa | 1,5 szklanki |
kremówka | 3/8 l |
czekolada biała | 10 dag |
suchary | 20 dag |
cukier | 3 lyzki |
masło | 8 dag |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 4 lyzki |
kompot morelowy | 1 szt |
marmolada jablkowa | 1,5 szklanki |
kremówka | 3/8 l |
czekolada biała | 10 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: