Przepis i sposób przygotowania na: Tort motyl
Kroki postępowania
![Krok 1 - Tort motyl foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-motyl19-2.jpg)
![Krok 2 - Tort motyl foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-motyl18-2.jpg)
![Krok 3 - Tort motyl foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-motyl16-2.jpg)
![Krok 4 - Tort motyl foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-motyl17-2.jpg)
![Krok 5 - Tort motyl foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-motyl15-2.jpg)
jaja | 8 sztuk |
mąka | 3/4 szklanki |
cukier | 3/4 szklanki |
cukier wanilinowy | 1 opakowanie |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
szczypta soli | |
kakao | 2 łyżki |
krem waniliowy Gellwe | 1 opakowanie |
masło | 100 gram |
mleko zimne | 1 i 1/4 szklanki |
masło | 200 gram |
cukier puder | 400 gram |
barwniki spożywcze | |
kulki ozdobne | |
posypka kolorowa | |
sok porzeczkowy | |
karmel | |
wafelki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: