Przepis i sposób przygotowania na: Tort owocowy z bitą śmietaną
Kroki postępowania
![Krok 1 - Tort owocowy z bitą śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-owocowy-z-bita-smietana1-2.jpg)
![Krok 2 - Tort owocowy z bitą śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-owocowy-z-bita-smietana3-2.jpg)
![Krok 3 - Tort owocowy z bitą śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-owocowy-z-bita-smietana2-2.jpg)
![Krok 4 - Tort owocowy z bitą śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-owocowy-z-bita-smietana0-2.jpg)
Biszkopt | 1 sztuka |
śmietana 30% | 900 ml |
cukier | 4 czubata łyżka |
cukier waniliowy | 24 g |
truskawki świeże | 15-20 dag |
ananas z puszki | 5 plastrów |
kolorowe pisaki | |
kawa sypana | 2 czubata łyżka |
płatki migdałowe | 5 dag |
gwiazdki cukrowe | |
kuleczki cukrowe | |
kolorowy cukier | |
stokrotki waflowe | |
dżem wiśniowy | 200 ml |
draże | czekoladowe |
bita śmietana | w sprayu |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: